Monday, October 3, 2011

Keräys on (virallisesti) päättynyt

Hyvät neulojat,

Villaa ylle -keräys on virallisesti päättynyt. En vielä osaa sanoa lopullisia keräyslukemia, sillä muutamat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja sopineet vielä myöhäistoimituksista. Tänään kävin postissa hakemassa valtaisan kasan paketteja, silmämääräisesti arvioiden noin puoli kuutiometriä neuleita!

Minun on tarkoitus laskea neuleet ennen luovutusta, luultavasti viikonloppuna ennen Asunnottomien yötä. Kerron sitten loppusaldon blogissa kun tiedän loppusaldon. Neuleita on joka tapauksessa valtavasti, ja olen todella kiitollinen teille kaikille osallistumisesta!

4 comments:

 1. Hei!! Kun luin sinun keräysilmoitus, ehdotin että tekisimme sama juttu nuttukerhossa, mutta saalis voisi jäädä Oulun seudulla. Saimme lahjoituslankoja ja nyt neulovat monet mm. villasukat ja pipoja. Me kerämme vielä muutama viikkoa ja ne viedään sitten suoraan Ouluun oikeaan osoiteen :-)) missä lämmikeet tarvitaan. Kiitos hienosta ideasta.

  ReplyDelete
 2. Olisi mukavaa, jos jaksaisit laittaa näkyville kuvan koko "saaliista" jahka viimeisetkin tuotokset ovat saapuneet.

  ReplyDelete
 3. Ixu, katsotaan! Ainakin laatikot pystyn kuvaamaan, mutta luulen että itse neuleita on vaan kertakaikkiaan liikaa että pystyisin levittämään ne kuvattavaksi. :) Tutkitaan asiaa sitten kun inventoin saalista.

  ReplyDelete
 4. Lähinnä tarkoitin sitä laatikkopinoa :)

  ReplyDelete