Thursday, September 29, 2011

Viimeisiä viedään

Keräyksen loppu lähestyy ja se näkyy: kahden viime päivän aikana on tullut yhteensä 7 pakettikorttia ja kaksi korttia isokokoisesta kirjeestä! Yritän neuvotella käyttöön auton maanantaina, että pääsen hakemaan kaiken postista, ja joutunen ostamaan vielä pari muovilaatikkoa lisää vaikka kuvittelin että nyt on tarpeeksi.

Moni on huolestunut, että ehtivätkö tämän viikon lopulla lähetetyt paketit keräykseen. Kyllä ehtivät, hätää ei ole! Asunnottomien yö on 17.10., jolloin luovutan keräyksen tuoton Vailla vakinaista asuntoa ry:lle. Haluan neuleet hyvissä ajoin ennen tuota päivää, mutta jos vähän ensi viikon puolelle menee niin se ei haittaa.

Minulla on Asunnottomien yön Helsingin Hakaniemen päälavan alustava ohjelma, ja sen mukaan olisin lavalla kello 21 luovuttamassa neuleita. Neuleet menevät luultavasti jakoon VVA ry:n Yökiitäjä -autoon, ja ne neuleet jotka eivät löydä uutta omistajaa heti tuolloin, menevät VVA ry:lle jaettavaksi kylmien kuukausien mittaan apua tarvitseville. Tulkaa mieluusti sinne katsomaan, jos satutte olemaan Helsingissä!

No comments:

Post a Comment