Monday, October 17, 2011

Tuhannet kiitokset!

Terveisiä Asunnottomien yöstä. Palasin juuri sieltä luovuttamasta keräyksen tuottoa Vailla vakinaista asuntoa ry:lle. Tässä keräysemäntä sekä koko neulesaalis odottamassa kyytiä Hakaniemeen:Kulutimme eilen muutaman tunnin laskien neuleita, ja saldo varmaankin kiinnostaa. Villaa ylle -keräys ylpeänä esittää siis keräyksen tuloksen! Jaottelimme neuleet karkeasti sukkiin, käsineisiin, päähineisiin, huiveihin ja puseroihin. Sukkalaatikoissa oli myös muutamat huovutetut tossut, käsineissä oli niin lapasia, sormikkaita, kämmekkäitä kuin kynsikkäitäkin, huiveihin laskettiin myös kaulurit ja puseroihin myös neuletakit ja ponchot ja niin edelleen.

Miesten neuleet:
Sukkia 200 paria
Käsineitä 31 paria
Päähineitä 87
Huiveja 27
Puseroita 5

Naisten neuleet:
Sukkia 53 paria
Käsineitä 24 paria
Päähineitä 10
Huiveja 15
Paitoja 6

Aivan mahtava saldo! Emäntä kiittää ja kumartaa ja siirtää keräyskapulan eteenpäin. Näillä näkymin Villaa ylle -keräyksen jatkon adoptoi jossain vaiheessa ensi vuoden Asunnottomien yön lähestyessä Helsingin seurakuntayhtymä ja tarkemmin Paavalin seurakunta, jossa tehdään paljon erikoisdiakoniatyötä. Blogiin päivittyy sitten jossain vaiheessa lisätietoja, kun hallinnointi siirtyy työn jatkajalle.

Sain myös Facebookissa hyvän vinkin: mikäli neuleita vielä jäi vaille vastaanottajaa, niin Pelastusarmeijan joulupadat ovat hyvä osoite. Myös sitä kautta tavoitetaan paljon apua tarvitsevia. Muuten kannattaa pitää silmät auki, sillä aina löytyy aktiivisia neulojia, jotka järjestävät uusia tempauksia ja keräyksiä.

Kiitos!

5 comments:

 1. Hienoa Kristel! Komea määrä lämmintä.
  Saana :)

  ReplyDelete
 2. Olemme tosiaan adoptoimassa Villaa ylle keräystä. Seurakunnassamme aktiiviseti kudotaan aktiivisesti moneen tarpeeseen. Asunnottomat ja lapsiperheet ovat nyt kärjessä.

  Kutomaan voit tulla kädentaitoryhmään, jossa voi oppia muutakin uutta, Parillisten viikon maanatait klo 13-15. Paikalla on Anne Kalske.

  Itsenäiseti kutovat voivat tuoda työnsä kirkkoherran virastoon Sammatintie 5, 00550 Helsinki. Virasto sijaitsee sisäpihalla. Jätäthän yhteystietosi niin voimme kutsua sinut myös vapaaehtoisten tapaamisiin kuten konserteihin ja kiitos retkiin.

  Tuija Samila, Diakonissa Paavalista
  tuija.samila@evl.fi
  puh: 09 2304519

  ReplyDelete
 3. Kiitokset Kristelille!

  Tässä olisi seuraava projekti niille, joilla on paljon jaettavaa http://www.vaaka.org/node/60

  Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

  ReplyDelete