Monday, July 18, 2011

Laatikoita kertyy

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, ei se merkitse etteikö keräys etenisi. Tänään luovuin viimein ajatuksesta yrittää työntää kaikki saapuneet miesten kokoiset neuleet väkisin yhteen laatikkoon ja kävin hakemassa Prismasta yhden laatikon lisää. Koska valkoisia ei ollut, pääsivät naisten neuleet nyt erotuksen vuoksi pinkkiin laatikkoon.

Nämä boksit ovat siis SmartStoren 50x39x26 -senttisiä, eli ihan reilun kokoisia. Yksi miesten laatikko on tosiaan jo täynnä ja toinen liki puolillaan. Naisten laatikkokin on jo yli puolen välin täynnä.Sananen neuleiden jaottelusta: Yritän jakaa sekä miesten että naisten laatikoihin vähän eri kokoisia asusteita. Sellaiset, jotka ovat itselleni selvästi pieniä menevät suoraan naisten boksiin. Sukat ja lapaset jotka ovat minulle sopivia jaottelen jompaan kumpaan: tunnen miehiä, joilla on pienemmät kädet ja jalat kuin minulla, mutta naisissakin on isojalkaisia ja -kätisiä. Jotkut neuleet ovat olleet selvästi naisille ajateltuja, ne ovat toki menneet suoraan naisten laatikkoon, ja vastaavasti minullekin valtaisan suuret saapassukat ovat päätyneet miehille.

Lopuksi jälleen kerran kiitos kaikille lahjoittajille! Näin kesäkuumilla ei osaa kuvitella villaneulesäitä, mutta syksyn saapuessa vastaanottajat varmasti ilahtuvat siitä, että jalat pysyvät vähän lämpimämpinä.

1 comment:

  1. Minultakin on paketti lähtenyt sinulle viime perjantaina. ;o)

    -Heli

    ReplyDelete