Monday, May 30, 2011

Toukokuun satoa

Keräysemäntä on ollut kiireinen: kun keräys alkoi, olin työttömänä, mutta toukokuun alkupuolelta olen ollut totuttautumassa uuteen työpaikkaan. Vaikka olenkin osa-aikainen, syö uuden opettelu kuitenkin kovasti energiaa ja blogin päivittäminen on jäänyt paitsioon vaikka keräysneuleita onkin tipahdellut postiluukusta.



Tässä kuitenkin toukokuun mittaan saapuneita lahjoituksia: taas on sukkaa, käsinettä, pipoa ja kaulaliinaa. Paljon kiitoksia kaikille lahjoittajille!

Monday, May 2, 2011

Aarrelaatikko

Päivänä muutamana viime viikolla postista tipahti kortti isokokoisesta kirjeestä. Koska en muistanut tilanneeni mitään, arvelin että kyseessä olisi keräyslahjoituksesta.



Ja niinhän se olikin! Pieneen laatikkoon oli työnnetty kahdet sukat, viidet lapaset ja melkein tusinan verran pipoja, enimmäkseen miesten mutta myös naisten kokoja. Purin pakettia hymyssä suin, kun pohjalta löytyi aina vain lisää! Paljon kiitoksia, Marianne!

Pipokavalkadi

Keräysneuleita on alkanut putoilla postilaatikosta. Tämä piposatsi on peräisin TiiQlta ja hänen naapuriltaan: kirjoneuletta, ribbiä ja jämälankaraitaa.



Paljon kiitoksia!